JOBBA MED OSS

Vi är ett hungrigt & erfaret team

Är du nyfiken på att vara med på en tillväxtresa?

Hör av dig, vi söker både erfarna och oerfarna nyfikna medarbetare.

Välkommen till en arbetsplats på Södermalm med engagemang och kreativ anda!

Säljare Key account manager med utvecklingspotential

Vi söker dig som har ett bra driv och naturlig fallenhet att tala med människor. Erfaren eller nyfiken på att prova din argumentation som säljare. Du är social och kan tänka dig jobba i ett mindre bolag. Du måste vara självgående och initiativrik då ni blir 1-2st initialt på kontoret.

Du får jobba med de absolut största nyhetssajterna i landet. Rätt person får huvudansvar för vårt nya säljkontor i Sollefteå. Vi är ett säljbolag på tillväxt och söker driven säljare som kan ta initiativ och vara kreativ i sitt arbete att söka upp nya och befintliga kunder. Arbetet är varierat sett till uppdrag och kundunderlag.

Vi söker dig som gillar telefonen som redskap, men också att träffa kunder och resonera fram en bra medieplan där våra kanaler finns med. Med hårt arbete och uthållighet finns goda förtjänstmöjligheter och utvecklingspotential.

Våra uppdrag är varierade och omväxlande, vi varvar tillsammans de olika uppdragen för att undvika ett monotont ringande. Vi söker dig som är erfaren såväl som söker helt nya utmaningar.

Säljträning och produktutbildning står vi för. Tror du på dig själv? Då tror vi att du inte är rädd för delvis provisionsbaserad ersättning. Hör av dig så resonerar vi oss fram till en lösning.