Telefonplan ritat av konstnären Sofia Wernersson

VI ÄR ETT DEDIKERAT TEAM

Valenta Sales AB grundades årsskiftet 2015/16 av Bosse Lindberg och Benny Eklund. Vi började vår gemensamma resa på Telefonplan, och har nu landat på Söder.

Som bolag är vi nya men sitter på många års erfarenhet inom en mängd branscher. Vi har erfarenhet av försäljning inom främst media (print och digitalt) men även mässor, utbildning och prenumerationsförsäljning. Vi anpassar vår organisation efter uppdrag och tidsåtgång, allt för att nå högt uppsatta mål och krav. Valenta Sales AB garanterar alltid utlovade åtaganden och dedikerad tid och resurser. Som kund till Valenta Sales AB är du alltid vår huvudprioritet.

Vi jobbar mot att alltid uppfattas som en hjälp och kunnig konsult i våra kontakter. En professionell aktör som levererar mer än ”sälj”.

Teamet

Bosse Lindberg, Team Valenta Sales, Säljchef

Bosse Lindberg

Bosse har jobbat med försäljning sedan 1989, startade eget 1997 och har jobbat mot bla Entreprenad, Ekonomi/Finans, Revisionsbranschen, mässor inom entreprenörskap och entreprenad, arbetsmiljö. Han har även sålt tjänster inom SEO och mobila hemsidor.

0730 42 71 60

Benny Eklund, Team Valenta Sales, Key Account Manager

Benny Eklund

Benny har jobbat med mediaförsäljning sedan 1983, startade förlaget ITmedia 1986 som startade tidningarna Nätvärlden, Windowstidningen och tidningen Säkerhet & Sekretess. har dom senaste åren jobbat med fackliga tidningar som Tidningen Vision och chefen i Fokus.

0730 35 19 20